svetlologo webu svetlo

Úvod -Články - Bot - Fotogalerie -Závisláci -Kniha hostů -Pravidla xChatování -Odkazy -Kontakt - Prihlasení*muz_c*

Přeji Vám dobré ráno čas zobrazení: 05:37.Vaše Adresa : ec2-3-145-19-0.us-east-2.compute.amazonaws.com



Náhodný vtip:

Tak se vám jednou rejpu hřebíkem v uchu ......
A najednou ticho!

Autor: byl smazán.

Celkem 1143

Článek Multifunkční 4 portový usb hab s displejem


Dnes jsem si udělal radost a koupil jsem si k pc, již dlouho zamýšlený hub. Přemýšlel jsem nad ním již dávno, jelikož nosím pracovní notebook domu a pracuji na něm doma, tak mě nebavilo pořád připojovat usb hdd a další periferie, když jsem je ještě k tomu nechával doma. Plánoval jsem koupit tedy hub, abych nechal všechno doma zapojené a mohl připojit jediný usb konektor a všechno bych měl propojeno.






Jelikož mám dílničku nově zařízenou a neměl jsem na stole ještě čas a teplotu, tak jsem si vybral multifunkční zařízení které nejenže zajímavě modře svítí, ale dokonce ukazuje čas i teplotu v místnosti. Zajímavá byla i cena, která se u takového zařízení pohybuje okolo 300 kč -podle typu obchodu. Zařízení na náš trh dodává firma Logo, která se stará o nejedno pc příslušenství. Jedině co hodnotím jako nevýhodu, je asi velmi krátký usb kablík propojující celý hub s vaším pc.






Pokud ale máte notebook na stole, vypadá to velmi efektně. Cely hubyk se při odpojeni od pc zhasne přestane napájet připojené usb zařízeni nicméně čas a teplotu ukazovat nepřestane, o to se starají baterie vevnitř přístroje.




V balení také nenajdete žádné cd s ovladači, všechno funguje na standardu usb radicu a tudíž není problém s jakoukoliv instalaci. Pokud hledáte zajímavý a cenově nenáročný dárek k počítači pro pravého počítačového zavisláka, může být tenhle hubík zajímavou možnosti.

Autor: Ijacek.007
Datum: 15.12.2009

Diskuze o článku Multifunkční 4 portový usb hab s displejem

Je mi líto ale zřejmě nejsi přihlášen nebo nemáš práva pro psaní komentářu. *90*
<< zpět

Včera měla svátek
Anna.

Dnes má svátek
Věroslav.

Zítra bude mít svátek
Viktor.

Pozítří bude mít svátek
Marta.

Do vanoc zbyvá
150 dni.

Do velkých prazdnin zbyvá 339 dni.